محل تبلیغات شما

امروز زنگ زد و گفت ک تو این ۲ هفته ای ک نبودم چ خبر بوده

خوبه ک فهمیدم درسته الان تو فاز دلم گریه میخواد کجاست شونه هاتم ولی خب خوب شد ک فهمیدم.

شرایط درست ک نشده هیچ پیچیده تو هم ! پیچیده ها! گفتم اولین بار نیست ک اینجوری شده ک اینم درست میشه،میگه تا الان درست نشده بود فقط کش اومده بود! چی بگم، راس میگه:(

امیدوارم هیچ وقت شرمنده بودن رو تجربه نکنید هیچ وقت، تازه من هنوزم ب اندازه اونا تجربه اش نکرده ام و فقط میگم خدایا شکرت ک هنوز امید ب ادامه است.

نمیدونم امید ب آینده هست یا من فک میکنم ک هست؟! در هرصورت با این فکر ک درست میشه ک میگذره ک همه چی ب بهترین شکل تبدیل میشه و همه سختی ها تموم میشه  و اعتقاد ب اینکه ب مو رسیده ولی پاره نشده خودم رو سرپا نگه میدارم. سعی میکنم امیدوارم باشم ب روزهای خوب با وجود اینکه دلم میخواد اندازه همه دنیا گریه کنم.

خدایا واقعا دیگه دلیل این اتفاق هارو نمیدونم!!! قانون خاصی داری؟ مشکل چیه دقیقا؟ میخوای ب کجا برسونی؟ اصن اینا ب تو ربطی داره؟ اگه ب تو ربطی نداره پس ب چی ربط داره؟ به کی ربط داره؟

میدونی چرا هنوزم میخوام ک امیدوار بمونم؟ ک معتقد باشم ک خدا همه چیو درست میکنه؟ ک باز میشه این در؟ چون در غیر این صورت به ی پوچی ای میرسم ک وصف نشدنی خواهد بود و پوچی؟ کابوسه.

سطحی - معمولی - عمیق

یک نمیدانم واقعی...

کاشکی بفهمم چی ب چیه؟!

ک ,ب ,درست ,تو ,نشده ,چی ,امید ب ,تو ربطی ,ب تو ,ک فهمیدم ,دنیا گریه

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها