محل تبلیغات شما

امروز زنگ زد و گفت ک تو این ۲ هفته ای ک نبودم چ خبر بوده

خوبه ک فهمیدم درسته الان تو فاز دلم گریه میخواد کجاست شونه هاتم ولی خب خوب شد ک فهمیدم.

شرایط درست ک نشده هیچ پیچیده تو هم ! پیچیده ها! گفتم اولین بار نیست ک اینجوری شده ک اینم درست میشه،میگه تا الان درست نشده بود فقط کش اومده بود! چی بگم، راس میگه:(

امیدوارم هیچ وقت شرمنده بودن رو تجربه نکنید هیچ وقت، تازه من هنوزم ب اندازه اونا تجربه اش نکرده ام و فقط میگم خدایا شکرت ک هنوز امید ب ادامه است.

نمیدونم امید ب آینده هست یا من فک میکنم ک هست؟! در هرصورت با این فکر ک درست میشه ک میگذره ک همه چی ب بهترین شکل تبدیل میشه و همه سختی ها تموم میشه  و اعتقاد ب اینکه ب مو رسیده ولی پاره نشده خودم رو سرپا نگه میدارم. سعی میکنم امیدوارم باشم ب روزهای خوب با وجود اینکه دلم میخواد اندازه همه دنیا گریه کنم.

خدایا واقعا دیگه دلیل این اتفاق هارو نمیدونم!!! قانون خاصی داری؟ مشکل چیه دقیقا؟ میخوای ب کجا برسونی؟ اصن اینا ب تو ربطی داره؟ اگه ب تو ربطی نداره پس ب چی ربط داره؟ به کی ربط داره؟

میدونی چرا هنوزم میخوام ک امیدوار بمونم؟ ک معتقد باشم ک خدا همه چیو درست میکنه؟ ک باز میشه این در؟ چون در غیر این صورت به ی پوچی ای میرسم ک وصف نشدنی خواهد بود و پوچی؟ کابوسه.

سطحی - معمولی - عمیق

یک نمیدانم واقعی...

کاشکی بفهمم چی ب چیه؟!

ک ,ب ,درست ,تو ,نشده ,چی ,امید ب ,تو ربطی ,ب تو ,ک فهمیدم ,دنیا گریه

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فام شهدای فرهنگ وارشاداسلامی در رسانه ها گروه علوم اجتماعی واقتصاد ناحیه دو یزد